HISTORISCH MUSEUM DE BEVELANDEN € 10,00 € 4,00  gratis € 25,00 TIJDEN EN PRIJZEN																											gratis PRIJZEN ma t/m za 11.00 - 17.00 uur zondag gesloten Voor groepen buiten openings- tijden op aanvraag mogelijk. Gesloten op Chr. Feestdagen, Koningsdag, Oud- en Nieuw- jaarsdag (kassa sluit om 16.30 uur) OPENINGSTIJDEN SCHENKINGEN ACTIVITEITEN Handwerkcafé Op iedere tweede maandag van de maand Cursusaanbod Regelmatig vinden er gevarieerde cursussen plaats in het Historisch Museum De Bevelanden. De cursussen zijn veelal gericht op cultuur en kunst. VOORZIENINGEN ANBI STATUS Het Historisch Museum De Bevelanden heeft een ANBI status.  Klik hier voor meer informatie #auditorium #educatieruimte museumcafé museumwinkel auditorium educatieruimte
Het museum biedt: een prettige werksfeer ondersteuning vanuit het museum mogelijkheid tot het volgen van een vakgerichte cursus o.a. LCM een vrijwilligersverzekering tweemaal per jaar een gezellige activiteit WORDT VRIJWILLIGER GEREGISTREERD MUSEUM Het Historisch Museum De Bevelanden is een officieel geregistreerd museum  Klik hier voor meer informatie CONTACT INFORMATIE 0113 228 883 info@hmdb.nl Singelstraat 13 4461HZ Goes Lezingen Er zijn diverse lezingen in het auditorium. Elke 1e maandag van de maanden oktober tot en met mei organiseren De Vrienden van het museum lezingen over uiteenlopende onderwerpen
HOME EXPOSITIE KINDEREN VERHUUR GROEPEN VRIENDEN INFORMATIE
TIJDEN EN PRIJZEN																											gratis ADRES

Het museum is geheel rolstoeltoegankelijk en beschikt over een invalidentoilet.


Het museum is altijd blij met schenkingen. Helaas is de ruimte in ons depot zeer beperkt. Daarom kunnen we niet meer alles aannemen. Het museum zoekt vooral voorwerpen die iets te maken hebben met klederdracht, merklappen of Bevelandse geschiedenis.

Heeft u iets waarvan u denkt dat het waardevol zou kunnen zijn voor de collectie van het museum, dan kunt u een mailtje sturen naar info@hmdb.nl.

Het is vaak duidelijker wanneer u een foto van het voorwerp meestuurt. De conservatoren maken dan zo spoedig mogelijk een afspraak met u, wanneer u het voorwerp langs kunt brengen.